Autor: Äripäev • 21. september 2023

Lühike õpetus, kuidas jõhkra kärpe ajal palku tõsta

Ametnike palgafondi külmutamine innustaks avalikus sektoris efektiivsust otsima ja parimatel seeläbi ka palka tõstma, kirjutas Äripäev möödunud nädalal oma juhtkirjas.

Foto: Anti Veermaa

Vihula mõisas Exceli ja poliitika vahel singervingerdades riigieelarvet ning eelarvestrateegiat paika panevaid valitsustegelasi jälgides jääb vahepeal mulje, et seltskond inimesi on sunnitööl. Ühest küljest valmistatakse avalikkust justkui ette ebameeldivateks uudisteks, teisalt tahetakse näidata, kuidas pingutatakse palehigis selle nimel, et ikkagi mingi helgem perspektiiv anda – et võinuks veel hullem olla. (Ja see kõik on neetult keeruline, mõistate?!)

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456