Autor: Mai Kroonmäe • 13. oktoober 2021

Tarkvaraarendaja Derivco: töötajasse investeerimine on olnud kindel äriline otsus

Internetipõhiseid kasiinomänge arendavas Derivco Estonias töötab 175 inimest – arendajad, disainerid, testijad, projektijuhid. Äripäeva raadio karjääriteemalises saates räägivad personalijuht Marilis Aasa ja personalipartner Triin Asi väljakutsetest, mis Derivcol on seoses töötajate leidmise ja hoidmisega esile kerkinud.
Derivco Estonia personalijuhi Marilis Aasa (vasakul) ja personalipartneri Triin Asi sõnul on suhtlus ja hoolivus rahuloleva töötajaskonna olulisemad kujundajad.
Foto: Äripäev

Räägime saates, kuidas erinevast rahvusest töötajad organisatsioonikultuuri mõjutavad, milliste väljakutsetega seistakse silmitsi töötajate relokeerimisel, keda ja milliste oskustega oodatakse ettevõttesse tööle ning kuidas on kaugtöö tegemine inimeste meelsusele mõjunud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456