Autor: Mai Kroonmäe • 23. november 2021

Rail Baltic värbab: projektis osalemine avab uksi rahvusvahelisele turule

Rail Baltic Estonia kasvab lähiaastail kolmekordseks. Milline on tehnoloogiliselt kiiresti arenevas valdkonnas olukord tööjõuga ning millised on Rail Balticu kui tööandja eripärad, räägib saates „Minu karjäär” ettevõtte personalivaldkonna äripartner Eela Velström.
Rail Baltic Estonia personalivaldkonna äripartneri Eela Velströmi sõnul võimaldab organisatsiooni kiire kasv teha ka kiirelt karjääri.
Foto: Äripäev

„Me püüame turult parimaid olemasolevaid spetsialiste. Meie konkurentsieelis on meie projekti suurus, maht, unikaalsus, ajakohasus ja just see, et me alles nii-öelda loome oma organisatsiooni, meil on kõigil võimalus panna sellesse oma osa, kõiki kuulatakse, kõik on omavahel tuttavad – kasvame koos suureks,” rääkis Velström töötajate otsimisest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456