Autor: Karl-Eduard Salumäe • 19. september 2022

Õpetajast ettevõtja: riik ei kannataks 2500-eurost palka välja

Arvutiäris edu saavutanud, kuid nüüd füüsikaõpetajana töötava Sulev Sisaski meelest pole Eesti haridussüsteem tänu tublidele õpetajatele ja koolijuhtidele ehk nõnda kehvas seisus, kui mõnikord räägitakse, ent arengus ei tohi seisma jääda.
Ordi arvutiäri looja Sulev Sisask
Foto: Marjana Lehepuu

Sisask märkis Äripäeva raadio arutelusaates “Kuum tool”, et kui õpetajate palgataset on minevikus tõstetud, siis ongi sel teemal mõneks ajaks rahu saabunud. Seda aga seniks, kuni töötasud hakkavad muule elule taas jalgu jääma.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456