Autorid: Janno Riispapp, Sigrid Kõiv • 17. november 2023

Ettevõtjate suur küsitlus paljastab: talvele minnakse vastu kasumit pureva palgaralliga

Äripäeva Infopank küsis pea kahelt tuhandelt ettevõtlussektori juhilt nende eeloleva poolaasta äriplaane. Prognoosist selgub, et müügitulu on surve all ja kasumlikkus ohus, kuid palkade tõstmisest pääsu pole.
Ehitusega seotud ettevõtlusvaldkonnad hindavad müügitulu vähenemist suuremaks kui teiste sektorite juhid.
Foto: Liis Treimann
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456