Autor: Marge Aasalaid • 17. juuni 2022

Finantsjuhtide palgaraport | 2022. aasta 1. kvartal

Finantsjuhi ametis oskavad naised meestega võrreldes märksa paremat palka küsida, suurim palgaerinevus paistab silma Tartumaal. Missugustes piirkondades erineb aga finantsjuhtide mediaanpalk rohkem kui 1000 euro võrra?
Foto: Pixabay

Finantsuudised uurisid, millised on statistikaameti andmetel finantsjuhtide ja pearaamatupidajate palgad 2022. aasta 1. kvartalis. Vaadeldi muuhulgas piirkondlikke erinevusi ning soolist ja vanuselist jaotust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456