Autor: Merit Võigemast • 10. mai 2024

PALGA TOP | Hulgimüüjad: kannatab palka tõsta küll

Hulgikauplejad Soudal AS, Bestair OÜ ja Paulig Estonia AS tõstsid möödunud aastal töötasusid, käesoleval aastal näevad aga võimalusi kasvamiseks.
Soudal AS tegevdirektor Priit-Hendrik Sumeri
Foto: Soudal AS

“Möödunud 2023. aasta oli kahtlemata keerukas aasta,” meenutas Soudal AS tegevdirektor Priit-Hendrik Sumeri. “Aasta pakkus mitmeid takistustusi nagu jätkuv kõrge inflatsioon, nõudluse oluline vähenemine, kõrged energiahinnad, sõda Ukrainas, kiiresti tõusnud euribor, ehitusmahtude jätkuv langus ning mitmete suurklientide pankrotid,” selgitas ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456