Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Kuidas tõsta töötajate õnnetunnet ja produktiivsust?
Selleks, et muuta töötajad õnnelikuks ja produktiivsemaks, tuleb olla nendega aus ja pakkuda neile mitterahalisi preemiaid, kirjutab konsultatsioonifirma Firebrand Groupi tegevjuht Jeremy Goldman.
Olgu tegu era- või firmapeoga, pulma või sünnipäevaga, neis kõigis on üks asi, mis jääb meelde ning muudab atmosfääri – see on kokteil. Soovist sündmusest meeldejääv teha ning klassikaks kujunenud rumm-koola segust midagi põnevamat pakkuda, sai alguse Hans Kaigase loodud mobiilse kokteiliteenuse ettevõte Booze Mule.