Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Keskmise töötasu arvutamise põhimõtted
Töölepingulises suhtes ei saa üle ega ümber valitsuse 11. juuni 2009. aasta määrusest nr 91 „Keskmise töötasu maksmise tingimused ja kord” (edaspidi: määrus). Määrust on tarvis näiteks töötaja puhkusetasu või koondamishüvitise arvestamiseks.
Foto: Scanpix/Panthermedia
Kuigi määrus on kehtinud juba palju aastaid ja paljud tööandjad on määruse rakendamises vilunud, leidub endiselt tööandjaid ja töötajaid, kellele määrusest arusaamine ja selle kasutamine raskusi tekitab.
Olgu tegu era- või firmapeoga, pulma või sünnipäevaga, neis kõigis on üks asi, mis jääb meelde ning muudab atmosfääri – see on kokteil. Soovist sündmusest meeldejääv teha ning klassikaks kujunenud rumm-koola segust midagi põnevamat pakkuda, sai alguse Hans Kaigase loodud mobiilse kokteiliteenuse ettevõte Booze Mule.