18. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Marit Antik: ma ei tea tegelikult praeguseni, kelleks tahan saada

Personaliotsingufirma Talentor Estonia asutaja ja konsultant Marit Antik võtab elu loomulikult ja laseb sellel lihtsalt kulgeda. „Ära sõltu sellest, mis ei sõltu sinust,” kõlab hakkaja naise elufilosoofia, milles ta seni kahtlema pole pidanud.
Marit Antik
Foto: Meeli-Kyttim

Kui Marit meenutab lugusid sellest, kelleks ta tahtis kooli ajal saada, tuleb talle esmalt silme ette loodus. „Jah, nimelt loodus. Ja mingi loodusega seotud tegevus, millegi füüsilise loomine,” ütleb naine, kellel on tegelikkuses õnnestunud luua päris palju. Loodus on tema elus praeguseni tähtsal kohal ja kontakt vahetu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456