18. november 2018
Ainult tellijatele

Marit Antik: ma ei tea tegelikult praeguseni, kelleks tahan saada

Personaliotsingufirma Talentor Estonia asutaja ja konsultant Marit Antik võtab elu loomulikult ja laseb sellel lihtsalt kulgeda. „Ära sõltu sellest, mis ei sõltu sinust,” kõlab hakkaja naise elufilosoofia, milles ta seni kahtlema pole pidanud.

Marit Antik
Autor: Meeli-Kyttim

Kui Marit meenutab lugusid sellest, kelleks ta tahtis kooli ajal saada, tuleb talle esmalt silme ette loodus. „Jah, nimelt loodus. Ja mingi loodusega seotud tegevus, millegi füüsilise loomine,” ütleb naine, kellel on tegelikkuses õnnestunud luua päris palju. Loodus on tema elus praeguseni tähtsal kohal ja kontakt vahetu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700