18. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pensionieelikuna ettevõtjaks – põhjused, lootused, takistused

Eesti rahvastiku järjekindel vananemine ja sellega samal ajal toimuv rahvaarvu vähenemine muudab üha olulisemaks vanemaealiste inimeste osa tööelus ja riigi majanduses üldisemalt.
Foto: Scanpix/Panthermedia

Sellest olenemata on eakad tööturul endiselt üks tõrjutumaid rühmi, kes võitleb vanuse surve, eelarvamuste ja diskrimineerimisega. Negatiivne erikohtlemine tõrjub tööturult eemale teotahtelised inimesed sageli palju varem, kui nad ise töötamisest loobuda sooviksid; samuti vaevab see niigi koormatud sotsiaalsüsteemi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456