• 18.11.18, 22:11
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

"Ümbrikupalk on karistusvaba varastamine"

Maksuamet on ümbrikupalkade vastu võitlemisel asunud töötajate maksumoraali tõstma ja teinud esimesed karistavad maksuotsused neile, kes on musta töötasu eelistanud. Ettevõtjates tekitab see vastakaid tundeid.
Maksuameti peadirektori asetäitja Rivo Reitmanni ja maksuauditi osakonna juhi Oscar Õuna sõnul on vaja inimeste maksumoraali parandada.
  • Maksuameti peadirektori asetäitja Rivo Reitmanni ja maksuauditi osakonna juhi Oscar Õuna sõnul on vaja inimeste maksumoraali parandada. Foto: Andras Kralla
Kuigi ümbrikupalkade vastu võitlemine on olnud maksuametil terve selle aasta prioriteet, on olukord maksuameti peadirektori asetäitja Rivo Reitmanni ja maksuauditi osakonna juhi Oscar Õuna sõnul endiselt kehv. „Mustadelt palkadelt tekkiv maksukahju on 150 miljonit eurot aastas. Tegevust meil jagub,“ ütles Reitmann.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele