3. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Igasuguse töö tegija peab regulaarselt treenima

Iga eduka ettevõtte võti on terve töötaja. Hea tööandja võimaldab oma töötajal tervist hoida, tegeledes pidevalt teavitus- ja ennetustööga.
Raigo Koodres

Ennetustöö tähendab, et hüvitatakse spordikulud või pakutakse võimalust tööst taastuda, kasutades näiteks massaaži või füsioteraapiat. Ennetustegevused on vajalikud eelkõige inimestele, kes töötavad terve päeva arvutiga, aga ka neile, kes peavad ebamugavas asendis suuri raskusi kandma või palju liikuma.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456