3. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nihutame personalitöö raame

Tänapäevases juhtimiskultuuris räägitakse palju paindlikkusest nii töökoha, -aja kui ka -ülesannete puhul. Nii on ka personalitöö muutunud administreerivast inimkesksemaks ja paindlikumaks.

Personalijuhid tegelevad organisatsioonides järjest rohkem muudatuste toetamise ja elluviimisega. Selleks et mitte piirduda eri kogemuste lugemisega, kuid olla edukas muudatuste juhtimisel, tuleb aeg-ajalt enda mugavustsoonist välja astuda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456