Autor: Personaliuudised.ee • 21. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Intervjuuküsimused, mis sunnivad ausalt vastama

Küsimust esitades oodatakse tõest vastust. Kahjuks seda alati ei saa, eriti tööintervjuu käigus, kus töölesoovija tahab endast head muljet jätta.
Foto: Scanpix/Panthermedia

Uuringud on näidanud, et töösoovijad avaldavad suurema tõenäosusega soovimatut informatsiooni, kui neile esitatakse küsimus, mis on esitatud problemaatilist käitumist eeldavas sõnastuses. Probleemi oletavate küsimuste esitamine teeb ebaausa vastamise intervjueeritavale raskemaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456