Autor: Kadri Mäe • 2. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Millest sõltub organisatsioonikultuur?

17. oktoobril pälvis Scoro peresõbraliku tööandja programmi lõppmärgise kuldtaseme, mis annab kinnitust väga heast organisatsioonikultuurist.
Foto: Phovoi R., Photobox/Panthermedia

Kiiresti kasvava rahvusvahelise idufirma personalijuhina on oluline osa minu tööst seotud sellega, et Scoros püsiks tugev organisatsioonikultuur ka kiires kasvufaasis. Jagan Scoro näitel oma mõtteid ettevõtte kultuurist ja selle olulisusest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456