Autor: Evely Gorobinski • 3. aprill 2019

Mentorlus – vajalik oskus igale juhile

Mentorlus on alguse saanud Trooja sõjast, kui kuningas Odysseus võttis oma pojale Telemachosele õpetaja ja kaitsja – Mentori. Sellest ajast on mentorlus küll vormilt ja võtetelt uuenenud, aga on praeguseni maailmas aktiivselt kasutusel arengupartnerluse sünonüümina.
Foto: Leung Cho Pan, Photobox/Panthermedia

Vestlusringis rääkisid mentorlusest Kadi Tamkõrv (mentor, Nortali personalijuht), Helle Saaremägi (mentor, SA Viljandi Haigla personalijuht), Üllar Jõepera (mentor, Ericssoni Tallinna tehase SW Supply Preparationsi juht) ja Ringa Maripuu (Eesti Mentorite Koja juhatuse esimees, SEB kliendikeskuse juht). Vestlust juhtis Evely Gorobinski (PARE juhatuse esimees, SOL Balticsi personali- ja kvaliteedijuht).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456