Autor: Evely Gorobinski • 3. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mentorlus – vajalik oskus igale juhile

Mentorlus on alguse saanud Trooja sõjast, kui kuningas Odysseus võttis oma pojale Telemachosele õpetaja ja kaitsja – Mentori. Sellest ajast on mentorlus küll vormilt ja võtetelt uuenenud, aga on praeguseni maailmas aktiivselt kasutusel arengupartnerluse sünonüümina.
Foto: Leung Cho Pan, Photobox/Panthermedia

Vestlusringis rääkisid mentorlusest Kadi Tamkõrv (mentor, Nortali personalijuht), Helle Saaremägi (mentor, SA Viljandi Haigla personalijuht), Üllar Jõepera (mentor, Ericssoni Tallinna tehase SW Supply Preparationsi juht) ja Ringa Maripuu (Eesti Mentorite Koja juhatuse esimees, SEB kliendikeskuse juht). Vestlust juhtis Evely Gorobinski (PARE juhatuse esimees, SOL Balticsi personali- ja kvaliteedijuht).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456