Autorid: Personaliuudised.ee , Juuli Nemvalts • 23. oktoober 2019

Koolitusettevõtete TOP: koolitusfirmade jaoks on head ajad

„Ainult materiaalne edu ei ole enam see edu, mida meie kliendid väärtustavad. Laiem väärtus on nii isiklik panus maailma, vaimse tervise tasakaal ja rõõm koostehtud tööst,ˮ kinnitas pikaaegne koolitaja Eike Tõnismäe, kes on ühtlasi Intelligentne Grupp OÜ omanik ja juht.
Intelligentne Grupp OÜ juht Eike Tõnismäe
Foto: erakogu

Selle aasta koolitusettevõtete TOP-i esimesele kohale jõudis Intelligentne Grupp OÜ, kes äsja teenis välja ka teise suure tunnustuse, nimelt EAS-i diplomi „Konkurentsivõimelisim mikroettevõte 2019”.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456