Uudised
Ainult tellijale

2019. aasta 10 populaarsemat kohta koosolekute pidamiseks

Koosolekuruumide vahendusplatvormi MySpotit statistika näitab, et üha enam olulisi koosolekuid peetakse väljaspool kontorit. Eesti ettevõtjate lemmikkohad nõupidamisteks olid 2019. aastal Balti jaama seminariruum ja lounge ning Studio MindZ ja Stuudio2 koosolekuruumid.

Foto: Pixabay

MySpotiti asutaja Hardi Kinnase sõnul tõi 2019. aasta Eesti ettevõtetesse mujal maailmas laialt levinud trendi pidada koosolekuid väljaspool oma kontoriruume: „Kui varem peeti renditud ruumides peamiselt aastakokkuvõtteid või muid pidulikumaid koosviibimisi, siis nüüd on levinud ka regulaarsete koosolekute pidamine väljaspool oma kontoriruume.“ Kinnas selgitas, et trendi taga on väga praktiline põhjus – ettevõtete juhid on mures ebaefektiivsetele koosolekutele raisatud aja pärast: „Uuringute järgi kaotavad ettevõtted üle maailma aastas ligikaudu 500 miljardit eurot koosolekutele raisatud tundide tõttu, kuid samas pole suudetud seni välja mõelda ka koosolekutest efektiivsemat juhtimis- ja koostöömeetodit.“

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700