Autor: Personaliuudised.ee • 3. jaanuar 2020

2019. aasta 10 populaarsemat kohta koosolekute pidamiseks

Koosolekuruumide vahendusplatvormi MySpotit statistika näitab, et üha enam olulisi koosolekuid peetakse väljaspool kontorit. Eesti ettevõtjate lemmikkohad nõupidamisteks olid 2019. aastal Balti jaama seminariruum ja lounge ning Studio MindZ ja Stuudio2 koosolekuruumid.
Foto: Pixabay

MySpotiti asutaja Hardi Kinnase sõnul tõi 2019. aasta Eesti ettevõtetesse mujal maailmas laialt levinud trendi pidada koosolekuid väljaspool oma kontoriruume: „Kui varem peeti renditud ruumides peamiselt aastakokkuvõtteid või muid pidulikumaid koosviibimisi, siis nüüd on levinud ka regulaarsete koosolekute pidamine väljaspool oma kontoriruume.“ Kinnas selgitas, et trendi taga on väga praktiline põhjus – ettevõtete juhid on mures ebaefektiivsetele koosolekutele raisatud aja pärast: „Uuringute järgi kaotavad ettevõtted üle maailma aastas ligikaudu 500 miljardit eurot koosolekutele raisatud tundide tõttu, kuid samas pole suudetud seni välja mõelda ka koosolekutest efektiivsemat juhtimis- ja koostöömeetodit.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456