Autor: Kai Saard • 27. jaanuar 2020

Aasta parim osalise ajaga sisekoolitaja Hela Ojasaar: koolitaja võib olla hea erineval moel

Eelmise aasta lõpus valiti osalise ajaga aasta sisekoolitajaks Rahvusraamatukogu kvaliteedispetsialist Hela Ojasaar. Milline koolitaja ta on, kuidas tema teekond alguse sai ja mis võidu tõi – sellest rääkis Hela lähemalt.
Aasta sisekoolitaja 2019 tiitli I kategooria (osalise ajaga) võitja Hela Ojasaar, Eesti Rahvusraamatukogu kvaliteedispetsialist.
Foto: erakogu

Karjääri algus Rahvusraamatukogus

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456