Autor: Kaidi Reinart • 31. jaanuar 2020

Alkoholisõltuvuses kolleeg vajab personalijuhi märkamist ja tegutsemist

Baarikapp ja tuhatoos olid kakskümmend aastat tagasi veel tüüpilised juhi kabineti sisekujunduse elemendid. Samuti viskipudel töölauasahtlis, mis pealtnäha on jäänud oma ajastu filmidesse ja päriselus riivaks silma.
Foto: Pixabay

Kuigi alkoholi on töökohas näha järjest vähem, pole alkoholiga seotud probleemid töökollektiivides aastatega kuhugi kadunud ning vajavad endiselt personalitöötaja asjatundlikku märkamist ja tegutsemist. Alkoholisõltuvuses kolleegi abistamisest räägib lähemalt Confido sõltuvusravi ekspert Kaja Heinsalu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456