Uudised
Ainult tellijale

Kes pälvisid aasta konverentsiteo auhinnad?

19. veebruari õhtul kuulutati Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias pidulikult välja aasta konverentsiteod 2019, millega tunnustati eelmisel aastal Eestisse kokku enam kui 60 000 välisdelegaati toonud rahvusvaheliste konverentside seast silmapaistvamaid.

Foto: Toomas Tuul

Aasta konverentsitegu 2019 tiitliga pärjatud ISCI lasteteaduste kongress ja JCI maailmakongress näitasid, et ajakohase konverentsi korraldamise juurde kuuluvad keskkonnast hoolivad digi- ja jätkusuutlikud lahendused ja nii nagu kõikjal maailmas, räägivad ka Eestis neil olulistel teemadel kaasa noored.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700