Autor: Personaliuudised.ee • 20. veebruar 2020

Kes pälvisid aasta konverentsiteo auhinnad?

19. veebruari õhtul kuulutati Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias pidulikult välja aasta konverentsiteod 2019, millega tunnustati eelmisel aastal Eestisse kokku enam kui 60 000 välisdelegaati toonud rahvusvaheliste konverentside seast silmapaistvamaid.
Foto: Toomas Tuul

Aasta konverentsitegu 2019 tiitliga pärjatud ISCI lasteteaduste kongress ja JCI maailmakongress näitasid, et ajakohase konverentsi korraldamise juurde kuuluvad keskkonnast hoolivad digi- ja jätkusuutlikud lahendused ja nii nagu kõikjal maailmas, räägivad ka Eestis neil olulistel teemadel kaasa noored.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456