Autor: Kadri Seeder • 10. märts 2020
Ainult tellijatele

Üle pooltes organisatsioonides põhipalgad muutunud ei ole

Vahemikus aprill kuni september 2019 tõstsid töötajate põhipalkasid pea pooled (44%) Palgainfo Agentuuri ja tööportaali CVKeskus.ee 2019. aasta oktoobris korraldatud tööandjate küsitluses osalenud organisatsioonid.

Autor: Kadri Seeder

Üle poole (54%) uuringus osalenutest märkisid, et nende organisatsioonis ei ole põhipalgad viimasel kuuel kuul muutunud. Küsitlus korraldati 2019. aasta oktoobris ja sellele vastas 562 organisatsiooni esindajat.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700