Autor: Kadri Seeder • 10. märts 2020

Üle pooltes organisatsioonides põhipalgad muutunud ei ole

Vahemikus aprill kuni september 2019 tõstsid töötajate põhipalkasid pea pooled (44%) Palgainfo Agentuuri ja tööportaali CVKeskus.ee 2019. aasta oktoobris korraldatud tööandjate küsitluses osalenud organisatsioonid.
Foto: Kadri Seeder

Üle poole (54%) uuringus osalenutest märkisid, et nende organisatsioonis ei ole põhipalgad viimasel kuuel kuul muutunud. Küsitlus korraldati 2019. aasta oktoobris ja sellele vastas 562 organisatsiooni esindajat.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456