Autor: Personaliuudised.ee • 31. märts 2020

Milline on olnud koroonaviiruse mõju tööelule?

Foto: Unsplash
75% inimestest tajub tugevalt koroonaviiruse mõju oma tööelule ja üksnes 25% näeb, et nende igapäevane töökorraldus ja -tingimused on jäänud samaks, selgus CV-Online'i uuringust.

Tavakontori on kodukontori vastu vahetanud 40% vastanutest ja rahalised kärped puudutavad 32% küsitluses osalenud inimesi. Vastajatest 40% töötavad kas tervenisti või osaliselt kodukontorites. Nendest kolmandikul vähendati või kohe vähendatakse põhipalka 10–30% ulatuses ja 9% on palgakärped tehtud või kohe tehakse 30–50% ulatuses. Vastajatest 13% on saadetud või kohe saadetakse palgata puhkusele ja koondamisteate on saanud 9% küsitluses osalenud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456