Kei Karlson • 3 aprill 2020
Uudised
Ainult tellijale

Meist kõigist võiks saada staarid ehk kuidas arendada töötajaid uuel moel

Kei Karlson  

Kõige inspireerivamad on juhid, kes oma peamise ülesandena näevad inimeste arengu toetamist. Väljakutseid selle olulise eesmärgi saavutamisel on palju. Kes peaks hoolitsema ja vastutama inimeste arengu eest ettevõttes?

Stephen on ühe tuntud ja eduka idufirma disainivaldkonna juht. Kui uurisin, kuidas ta oma üksuse inimeste arendamisega tegeleb, siis mainis ta küll ka raamistikku ja meetodeid, mida kasutatakse, kuid ennekõike rääkis silmade särades sellest, kuidas tema tõsine soov on, et tema töötajatest saaksid valdkonna staarid. Ta pidas oluliseks, et iga inimene saaks valida talle loomuomase tee. Kõiki ei saagi juhiks arendada ja mõne jaoks on hoopis olulisem minna süvitsi spetsialistina. Individuaalsus ja personaalne lähenemine ning soov luua igaühele võimalus saada oma ala parimaks võtab minu meelest kokku väga hästi selle, mis võiks olla ettevõtetes inimeste arendamise (ingl learning and development) eesmärk.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700