Autor: Kei Karlson • 3. aprill 2020

Meist kõigist võiks saada staarid ehk kuidas arendada töötajaid uuel moel

Kei Karlson
Kõige inspireerivamad on juhid, kes oma peamise ülesandena näevad inimeste arengu toetamist. Väljakutseid selle olulise eesmärgi saavutamisel on palju. Kes peaks hoolitsema ja vastutama inimeste arengu eest ettevõttes?

Stephen on ühe tuntud ja eduka idufirma disainivaldkonna juht. Kui uurisin, kuidas ta oma üksuse inimeste arendamisega tegeleb, siis mainis ta küll ka raamistikku ja meetodeid, mida kasutatakse, kuid ennekõike rääkis silmade särades sellest, kuidas tema tõsine soov on, et tema töötajatest saaksid valdkonna staarid. Ta pidas oluliseks, et iga inimene saaks valida talle loomuomase tee. Kõiki ei saagi juhiks arendada ja mõne jaoks on hoopis olulisem minna süvitsi spetsialistina. Individuaalsus ja personaalne lähenemine ning soov luua igaühele võimalus saada oma ala parimaks võtab minu meelest kokku väga hästi selle, mis võiks olla ettevõtetes inimeste arendamise (ingl learning and development) eesmärk.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456