Autor: Kairi Raudmets • 26. mai 2020

Investeering ettevõttest lahkuvasse töötajasse – miks, kellele, mida?

Kui ettevõtted viivad ellu struktuurilisi muudatusi, kaasneb sellega tihti töötajate arvu vähendamine, muudatus ärimudelis või likvideeritakse osa ärist, millel ei ole (vähemalt lühiajalises perspektiivis) elujõulist tulevikku. Restruktureerimise üks tagajärgedest on tihtipeale mitmete juhtide, sh juhtkonna liikmete töökaotus olenemata sellest, et nad eelnevalt näiteks firma äri suurel määral edendanud ja suurepäraseid tulemusi toonud on.
Pedersen & Partners Eesti juht Kairi Raudmets
Foto: Jake Farra

Pole sugugi ebatavaline, et ka suurtes ettevõtetes leiab juht end organisatsioonisiseselt ühel hetkel n-ö hallist alast. Kuigi oled aastaid ettevõttega koos kasvanud ja arenenud, võid avastada end ühel hetkel olukorrast, kus organisatsiooni raames sulle sobilikku rolli enam ei ole.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456