Autor: Personaliuudised.ee • 5. juuni 2020

5 viga, mida vältida, et tööpäev ei rööviks kogu energiat

Kas oled töölt tulles nagu tühjaks pigistatud sidrun, kes päeva lõpus muud ei jaksa, kui vajuda diivanile ja mühatada kaasale? Võib-olla oled harjunud pidevalt jõuetu enesetundega, aga erksust ja heaolu saad ka ise märkimisväärselt mõjutada.
Foto: Unsplash

Siin on kõige rohkem levinud vead, mis väsitavad nii tööpäeva ajal kui ka eriti selle järel. Väikeste muudatustega on sul rohkem jaksu ja tegutsed tõhusamalt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456