Autorid: Lilian Neemsalu, Taimi Elenurm • 2. oktoober 2020

Tööõnn kui viie kroonlehega sireliõis

Tööõnne on kirjeldatud kui üldist heaolu ja rõõmu tööst, mis toetub teadmisele, et töö on oluline nii töötajale endale kui ka organisatsioonile ja ühiskonnale. Tööõnn tähendab edukat toimetulekut ning sõbralikke suhteid kolleegide, klientide ja juhtkonnaga.
Foto: Unsplash

Õnne ja heaolu tuntuima käsitluse, PERMA mudeli on loonud USA teadlane Martin Seligman, kes on tuntust kogunud ka õpitud abituse ja depressiivsuse uurijana. Ta iseloomustab oma raamatus „Flourish” („Õitseng”) õnnetunde viit komponenti: 1) positiivsus, 2) haaratus ehk pühendumine, 3) suhted, 4) tähendus ja 5) saavutus. Seligman kirjeldab, kuidas need võivad aidata inimestel saavutada õnne ja rahulolu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456