Autor: Kersti Vannas, Instar EBC • 19. november 2020

Atraktiivne tööandja mõõdab üheksa korda – aga kuidas?

Kõik tööandjad tahavad olla atraktiivsed, kuid ainult soovist ei piisa. Vaid üksikud eesrindlikumad organisatsioonid tegutsevad reaalsete andmete alusel. Seda on aga tänapäevaste infomaailma võimaluste juures väga vähe.
11. septembril Noblessneri valukojas toimunud atraktiivsete tööandjate päeval tunnustati tööandjaid atraktiivse tööandja kvaliteedimärgiga.
Foto: Instar EBC

Selleks, et edasi minna, on vaja kohati ebamugav, kuid tõhus plaanide tegemine ja hindamine kohe ette võtta. Me ei tea, milline on Eesti majandus kümne aasta pärast, küll aga on meil piisavalt infot, et ette kujutada, milline on meie tööturg kümne aasta pärast, ja see pilt pole tööandjate jaoks roosiline.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456