Autor: Personaliuudised.ee • 13. jaanuar 2021

Kanadas võeti kasutusele uued palgaläbipaistvuse meetmed

Kanada valitsus on kehtestanud uued palgaläbipaistvuse meetmed riiklikult reguleeritud töökohtadel.
Foto: Pixabay

Kanada on esimene riik, mis teeb sellistel ametikohtadel töötavate naiste, põliselanike, puuetega inimeste ja nähtavate vähemuste esindajate palgalõhet puudutava informatsiooni avalikult kättesaadavaks. Uued palgaläbipaistvuse meetmed aitavad muuta Kanada töökohti õiglasemaks, kaasavamaks, mitmekesisemaks ja tulemuslikumaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456