Autor: Kai Saard • 20. jaanuar 2021

Suur koolitajate küsitlus: hetkeks peataolek ja koolitamise uus normaalsus

„Kevadise koroonalaine ajal oli nädal aega peataolek.ˮ „Valiti aasta koolitajaks, ilmselt läks hästi.ˮ „Kord palusin osalejatel minna vaadata oma kodudes ringi ja tuua ekraani ette midagi, mis nende jaoks õnne sümboliseerib. Üks osaleja tõi elusa kana. Elavust jagus pikaks ajaks.ˮ Seinast seina lugusid ja kogemust koroonaajal koolitamisest. Eesti tunnustatud koolitajatelt. Päriselust.
Ülevalt vasakult: Kristo Krumm, Tiina Saar-Veelmaa ja Tauri Tallermaa; alt vasakult Kristjan Rotenberg, Signe Kiisk ja Jaanus Kangur

Kui enne koroonakriisi tehti enamjaolt kontaktkoolitusi, siis nüüd on aina rohkem tulnud teha veebikoolitusi – just seda tõstis enamik vastanutest esile. Ka hübriidkoolitused, kus osa inimesi on saalis ja teine osa võtab koolitusest osa videosilla vahendusel, on nüüd uus normaalsus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456