Autor: Personaliuudised.ee • 29. jaanuar 2021

Vähemmakstud palga tõttu kaotatakse miljardeid

Austraalia töötajad kaotavad igal aastal palgas hinnanguliselt 2,4 miljardit dollarit, sest järjest rohkem esineb kõikjal palga vähemmaksmist. Palga vähemmaksmise kriis on muutunud nii tõsiseks, et mõjutab nüüd Humanforce’i andmetel neljandikku töötajatest.
Foto: Pixabay

Tööandjate suutmatus töötajatele korrektselt palka maksta tuleb sageli hooletusest – maksevigadest, mida saab kergesti vältida õigete palgaarvestusprogrammidega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456