Autor: Kai Saard • 2. veebruar 2021

Miks on oluline arendada töötajate digioskusi?

Alates 2021. aasta algusest saavad tööandjad taotleda Eesti Töötukassalt töötajatele info- ja kommunikatsioonitehnoloogia koolituste hüvitamist. Kuidas töötukassa meede toetab tööandjaid, kuidas leida õiged koolitused ja saavutada parim lõpptulemus? Sellel teemal arutasid saates „Töö ja palk” töötukassa esindajad Riina Kurg ja Karin Andre ning ABB Baltikumi koolituspartner Kadri Kruusaauk.
Foto: Unsplash

Töötukassa toetusmeede tööandjatele – mis see on ja miks tööandjad seda kasutama peaksid?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456