Autor: Palgauudised.ee • 9. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Maksuvõlglaste TOP: 61 tööjõurendi ettevõtet on maksuvõlas

Eelmisel nädalal avalikustatud maksuvõlglaste TOPis paistavad silma 61 ajutise tööjõurendi teenust pakkuvat ettevõtet. Enam on võlga kasvatanud OÜ Restorani Meeskond, kellele on viimases kvartalis lisandunud koormatist üle 150 000 euro, kirjutab palgauudised.ee.

Autor: Andras Kralla

Ajutise tööjõu rendi ettevõtete hulgas on viimases kvartalis enam võlga kasvatanud Restorani meeskond OÜ, mille ainuosanikuks on Tanel Vilba. Võib arvata, et suure maksuvõlaga tekkimisele on kaasa aidanud erakordselt keeruline aasta, kus restoranid ja meelelahutusasutused on löögi all olnud. 2019. aastal oli ettevõtte müügitulu 432 tuhat eurot ning kasumit teeniti 15 800 eurot. Hetkel on Äripäeva Infopanga andmetel ettevõttes 31 töötajat.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700