Autor: Personaliuudised.ee • 26. veebruar 2021

Palgatoetuse taotlemise perioodi pikendati

Valitsus otsustas muuta tööhõiveprogrammi aastateks 2021–2023, et pikendada kahe nädala võrra Harjumaa ja Ida-Virumaa ettevõtjate palgatoetuse taotluste esitamise perioodi ning muuta tööandjatele soodsamaks riigiabi puudutav regulatsioon.
Foto: Pixabay

Muudatus näeb ette, et palgatoetust makstakse kas vähese tähtsusega abina või riigiabina COVID-19 raamistiku alusel. Kui juba saadud toetus on makstud vähese tähtsusega abina, siis saab toetuse teatud tingimustel COVID-19 raamistiku alusel antavaks riigiabiks ümber liigitada. Muudatus võimaldab ettevõtjatel kasutada tulevikus vähese tähtsusega abina teisi toetusi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456