Autor: Imre Nõmmik • 2. märts 2021

Videokoolitus pole kaks tundi slaidirida Teamsis ehk Kuidas teha põnevaid sisekoolitusi

Ettevõtete (sise)koolitused, nagu ka väga palju muud tegevused, kolisid eelmisel aastal ekraanidele. Head põnevikku võib süvenenult vaadata paar tundi, kuid kahetunnist slaidiesitlust ekraanil jälgida on üksluine. Kuidas viia ettevõtte koolitused uuele tasemele? Asja selgitab 2020. aasta parima sisekoolitaja konkursi tiitli pälvinud Imre Nõmmik.
Imre Nõmmik

Kui eelmise aasta kevadel kolis kogu maailm kodudesse, pani see küsimuse ette paljud ettevõtted – kuidas töötajate arengut toetada. On ju olenevalt ettevõttest väga palju erinevaid sisekoolitusi, näiteks toote- ja teenusekoolitused jne. Nii tuli ka Elisal kiiresti kohaneda ja leida uued lahendused. Kuigi videokoolitusi olime tasapisi katsetama hakanud juba varem, ajendas koroonakevad meidki leidma jätkusuutlikke ja toimivaid lahendusi. Töötajate arendamine on ju organisatsiooni jaoks võtmetähtsusega ja seda ei saa lihtsalt pausile panna.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456