Autor: Teily Allas • 31. märts 2021

Eesti Karjäärinõustajate Ühing tegi liikmetele mentorprogrammi

Karjäärinõustajate ühingu esimene mentorprogramm algas pilootprojektina septembris 2020 ja kestab tänavu kevadeni. Programmist võtab osa pea pool ühingu liikmetest, moodustunud on 20 mentorpaari ning kahel mentoril on kaks menteed.
KNÜ mentorprogrammi mentorid 2020
Foto: KNÜ

Mentorprogramm on ühingupõhine ehk suunatud ainult ühingu liikmetele. Ühingul on mentorprogrammi elluviimisel kaks suuremat eesmärki. Esiteks: võimaldada soovi avaldanud liikmetest karjäärispetsialistidel saada mentorlussuhte kaudu tuge ning juhendamist valdkonnas juba pikemalt tegutsenud, kogenud ja mentori rolliks ettevalmistunud kolleegilt. Teiseks: võimaldada kogenenumatel liikmetel panna ennast proovile mentori rollis ja tõsta oma professionaalset taset.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456