Autor: Kai Saard • 19. aprill 2021

Saame tuttavaks: Võrumaa suurima tööandja personalijuhiks sai Katrin Kullamäe

Hiljuti asus Võrumaa suurima tööandja ehk AS-i Barrus personalijuhina tööle Katrin Kullamäe, kes töötas varem Tartu Veevärgi personalijuhina. Kullamäe ütleb, et soovib olla strateegiline personalijuht, kes loob organisatsioonile lisaväärtust pikas plaanis.
Katrin Kullamäe

Enne Barrusega liitumist töötas Kullamäe viimased viis aastat AS-is Tartu Veevärk. Ta selgitab, et kogu veemajanduse sektoris oli ja on kõige kriitilisem valdkond kahtlemata ebapiisav järelkasv. „Seetõttu peaks kogu sektor, eesotsas organisatsioonide juhtide ning personaliinimestega teadlikult planeerima ja arendama järelkasvu,ˮ ütleb Kullamäe.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456