Autor: Kaisa-Kitri Niit • 4. mai 2021
Ainult tellijatele

Suurbritannias uurivad personalijuhid, kes on vaktsineeritud ja kes mitte

Värske küsitluse tulemustest selgub, et pooled (52%) personalijuhtidest kavatsevad uurida, kas töötajad on koroonaviiruse vastu vaktsineeritud. Ainult 8% ütles, et hakkavad töötajatelt nõudma vaktsineerimise tõendit, näiteks vaktsiinipassi, aga 36% kavatseb lasta töötajatel vaktsineeritusest ise teada anda.

Autor: Pexels

Kuigi teatamine, kas ollakse vaktsineeritud või mitte, võib olla töötaja privaatsuse rikkumine, peavad personalitöötajad seda vajalikuks, võitlemaks turvalist kontorisse naasmist takistava ebakindlusega. Ettevõtted üritavad töötajatele ise vaktsineerimise olukorrast teada anda, paludes leida tasakaalu privaatsuse ja informatsiooni jagamise vahel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700