Autor: Kaisa-Kitri Niit • 4. mai 2021

Suurbritannias uurivad personalijuhid, kes on vaktsineeritud ja kes mitte

Värske küsitluse tulemustest selgub, et pooled (52%) personalijuhtidest kavatsevad uurida, kas töötajad on koroonaviiruse vastu vaktsineeritud. Ainult 8% ütles, et hakkavad töötajatelt nõudma vaktsineerimise tõendit, näiteks vaktsiinipassi, aga 36% kavatseb lasta töötajatel vaktsineeritusest ise teada anda.
Foto: Pexels

Kuigi teatamine, kas ollakse vaktsineeritud või mitte, võib olla töötaja privaatsuse rikkumine, peavad personalitöötajad seda vajalikuks, võitlemaks turvalist kontorisse naasmist takistava ebakindlusega. Ettevõtted üritavad töötajatele ise vaktsineerimise olukorrast teada anda, paludes leida tasakaalu privaatsuse ja informatsiooni jagamise vahel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456