Autor: Personaliuudised.ee • 25. mai 2021

Tööandjal on vaja paremaid võimalusi töötajate tervise toetamiseks

Kaubandus-Tööstuskoda pöördus sotsiaalministeeriumi poole ettepanekuga tõsta tervise edendamise kulude maksuvaba piirmäära ja laiendada maksuvabade kulude loetelu. Sinna tuleks lisada näiteks vaktsineerimine, terviseuuringud ja ka tasulised tervishoiuteenused.
Foto: Pexels

Kaubanduskoda on seda teemat arutanud juba rahandusministeeriumiga, aga kuna küsimus puudutab otseselt ka rahvatervise aspekti, tervishoiu rahastamist ja töösuhteid, siis peeti vajalikuks saata oma ettepanekud ka sotsiaalministeeriumile.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456