Autor: Personaliuudised.ee • 28. mai 2021

Mainekaimad tööandjad on Eesti Energia ja LHV Pank

Kantar Emori igakevadise tööandjate maine pingrea esikohale on taas tõusnud Eesti Energia. Tudengite silmis tõusis kõige hinnatumaks tööandjaks LHV Pank.
LHV Pank oleks ahvatlev töökoht nii tudengitele kui tööl käivatele inimestele.
Foto: Liis Treimann

Kantar Emor on tööandjate maine uuringut korraldanud igal kevadel alates 2006. aastast. Eesti Energia on maineliidri positsiooni hoidnud viimasest kümnest aastast kaheksal. Kui viimasel kahel aastal oli esikohal Tallinna Lennujaam, siis nüüd on Eesti Energia esikoha taas enda kätte võitnud. Tallinna Lennujaam teisel kohal ei jää siiski palju maha ning kolmandat kohta hoiab Tallink.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456