Autor: Harro Puusild • 9. juuni 2021

Tööstussektori töötajate palgaraport | 2021. aasta esimene kvartal

Vaatame üle, millised on töötleva tööstuse juhtide, inseneride, koostajate, seadme- ja masinaoperaatorite ning metallitöötluspinkide seadistajate ja operaatorite palganumbrid 2021. aasta esimeses kvartalis. Statistika näitab, et palgad on eelmise aasta esimese kvartaliga võrreldes tõusnud.
Tööstussektori palgad näitasid möödunud aasta esimese kvartaliga võrreldes kerget tõusu.
Foto: Pexels

Kõigepealt vaatleme töötleva tööstuse juhtide keskmisi mediaanpalku.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456