Autorid: Polina Miina, Kai Saard • 6. juuli 2021

Operaili koolitusjuht suurest digioskuste arendamise projektist: see ei ole koolitus koolituse pärast

Operail AS võttis hiljuti suurelt ette töötajate digioskuste arendamise projekti. Intervjuus jagab ettevõtte koolitusjuht Polina Miina, milles töötajate ümberõpe täpsemalt seisneb, kuidas suhtuvad töötajad digitaliseerimisse ja millised on olnud suurimad takistused.
Operaili koolitusjuht Polina Miina

Milles teie töötajate ümberõpe täpsemalt seisneb ja mis on selle eesmärk?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456