Autor: Kai Saard • 9. august 2021

PARE endine juht Kärt Kinnas asub tööle SMITi personaliüksuse juhina

Augustist alustas siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse ehk SMITi personaliüksuse juhina tööd Kärt Kinnas, kes töötas varem peaaegu kolm aastat PARE tegevjuhina. Uurisime, millised tegemised teda lähiajal ees ootavad.
Kärt Kinnas
Foto: Meeli Küttim

Kärt Kinnas on üle 20 aasta tegutsenud personalijuhtimise valdkonnas erinevates organisatsioonides. Oma teekonda personalijuhina alustas ta presidendi kantseleis, misjärel tegi kannapöörde ja suundus hoopis tootmisettevõttesse Hilding Balticus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456