Autorid: Helo Tamme, Merje Kärner • 24. august 2021

Motivatsioonisüsteemid on surnud, elagu paindlike hüvede paketid

Kui veel 5–7 aastat tagasi rääkisime peamiselt põhipalgast ja boonusest, siis nüüd ei ole enam palju inimesi, kelle ainuke huvi on üksnes palk. Inimene soovib mõista, kuidas investeerib ettevõte temasse kui tervikusse ehk kuidas on kaetud tema erinevad vajadused.
Merje Kärner ja Helo Tamme

Ka ettevõtete turunduses püütakse selgitada välja seda, kuidas saaks inimene end ettevõttes hästi tunda ehk millised on selle tööandja lisahüved.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456