Autor: Kadri Seeder • 30. august 2021

Millist palka teenib personalijuht Eestis?

Palgainfo Agentuuri 2021. aasta kevadel korraldatud töötasude uuringu tulemused näitavad, et personalijuhi mediaantöötasu oli aprilli töö eest 2500 eurot (bruto).
Foto: Pixabay

Aasta tagasi oli brutotöötasu mediaan 2405 eurot, nii et kasv on 4%. Statistikaameti andmetel oli I kvartali personalijuhi (klassifikaatori kood 12120002) brutoväljamaksete mediaan veidi kõrgem – 2525 eurot. Töötasude erinevused personalijuhi ametikohal on statistikaameti andmestikus oluliselt suuremad kui agentuuri andmetes – ühelt poolt mõjutavad seda ebaregulaarsed preemiad, teisalt suur väikeettevõtete osatähtsus statistikaameti andmetes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456