Autor: Kaija Teemägi • 6. september 2021

Kuidas kohandada töötajate õppimisvõimalused hajusate tööviisidega?

Sügis on aeg, mil ettevõtetes vaadatakse tõenäoliselt üle ka koolituskavad ja inimeste arendamisvõimalused. Mida panna tähele inimeste arendamisel ajal, kui hajustöö on saanud paljudes organisatsioonides valdavaks tööviisiks?
Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi
Foto: Jake Farra

Inimesed on need, kes teevad organisatsioonist organisatsiooni, mistõttu on tööandja üks olulisimaid ülesandeid toetada oma inimeste arengut. Kas osta koolitused või peaks osa inimeste arendamisest moodustama töö käigus õppimine? Enne kui hakata sügisest koolituskava kokku panema, tuleks mõelda, kas vanad harjumused haakuvad ka praeguse töörütmiga ning mida ja kuidas saaks teha teisiti.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456