Autor: Personaliuudised.ee • 13. september 2021

Analüüs: palgahüvitiste maksmine aitas ettevõtetel ellu jääda

2020. aasta kevadel koroonakriisi puhkemise tõttu töötasu hüvitist saanud ettevõtetest 99,1% on aasta aega hiljem endiselt äriregistris aktiivses staatuses ehk tegutsevad edasi, selgus Creditinfo mõjuanalüüsist.
Hotellid oli üks enim hüvitist saanud valdkondi.
Foto: Andras Kralla

Koroonakriisi puhkedes maksis riik 2020. aasta märtsist maini töötasu hüvitist kokku 122 336 töötajale, mis on ca 21% kogu töötajaskonnast. Enim maksti hüvitist majutuse ja toitlustuse valdkonnas, kus hüvitati koguni 60% töötajate palgad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456