Autor: Personaliuudised.ee • 30. september 2021

Haiguspäevade varasem hüvitamine jätkub

Valitsus arutas 28. septembri istungil 2021. aasta jaanuarist kehtinud haiguspäevade varasema hüvitamise korra pikendamist 2022. aasta lõpuni ja otsustas esitada selle seaduseelnõu riigikogule.
Tanel Kiik
Foto: Andras Kralla

Tervise- ja tööminister Tanel Kiik ütles, et kõigi ühine eesmärk on COVID-19 kriis kiiresti ületada ja naasta võimalikult tavapärase elu juurde. „Saame seda teha vastutustundlikult ja terviseteadlikult käitudes. Haiguspäevade varasem hüvitamine võimaldab inimestel juba esimeste sümptomite tekkimisel koju jääda, ilma et nad kaotaksid seetõttu märkimisväärselt oma sissetulekutes,“ ütles Kiik.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456