Autor: Laura Reiter • 18. oktoober 2021

Tööandja bränding Rimis ja Maximas: värbamisprotsessis on kasutusel kõikvõimalikud kanalid

Rimi Eesti Food AS-i vastutustundliku ettevõtluse juht Katrin Bats ja Maxima turunduse ja avalike suhete osakonna juht Tiia Schapel rääkisid, kuidas nad praegusel ajal, mil tööjõupuudus on suureks probleemiks, oma ettevõttes tööandja brändingut teevad, uusi töötajaid püüavad ja olemasolevaid motiveerivad, kirjutab bestmarketing.ee.

Maxima turunduse ja avalike suhete osakonna juhi Tiia Schapeli sõnul on jaekaubandus alati olnud valdkond, kuhu on keerulisem leida töötajaid kui mõnda muusse valdkonda, mis tegeleb klientide teenindamisega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456